Tilbygning

Tilbygning til hus i Skærbæk og omegn

Mangler i ekstra plads derhjemme, eller ønsker i blot at få lavet en tilbygning? Så kan vi hos Rejsby være behjælpelige med netop dette. Vi har 25 års erfaring med alt indenfor tømrer og snedkerarbejde, og kan derfor være din ideelle samarbejdspartner.

Vi kan derfor sætte os ned sammen og tale om dine behov, i forhold til hvordan tilbygningen skal udformes. Når man vælger at lave en tilbygning til sit hus, er det uden tvivl også med til at øge husets værdi, hvilket jo er en god ting.

Når vi udføre tilbygninger er det altid i stærk dialog med dig som kunde, da det er dine behov der skal tages hensyn til, vi har derfor altid en god dialog med kunderne undervejs i processen.

Vi lægger rigtig stor vægt på din tilfredshed som kunde, og derfor tilbyder vi både tømrer og snedkerarbejde til private samt erhvervskunder. Vores motto er at ingen opgave er for hverken stor eller lille til os, Så uanset hvilken opgaven du står med, så er det en opgave vi sagtens kan håndtere, med vores store faglige ekspertise.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger rigtig meget af omfanget af opgaven, samt valg af materialer.

Vi stiller derfor gerne vores ekspertise og rådgivning til rådighed, og kan hjælpe dig med at få lavet et prisoverslag samt få vejledning til hvad der vil fungere bedst ud fra dine behov.

Vi levere altid godt håndværk og kvalitetsbevidste byggeløsninger til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tilbygning

Så hvis du er klar til at få bygget din nye tilbygning, så kontakt Rejsby - vi vil gerne være din professionelle samarbejdspartner, og hjælpe dig i din byggeprocess.

Du er derfor velkommen til at ringe til os på 40 17 36 70 eller sende en mail til info@rejsby.dk

Kontakt os

Rejsby

GDPR - Persondatapolitik

Rejsby

Virksomheden er grundlagt i 1990 af Hans Henrik Philipp, som fortsat er ejer og daglig leder.

Står du med en byggeopgave? Vi tager gerne en helt uforbindende snak og finder frem til, hvilke muligheder der foreligger og hvordan opgaven kan løses bedst.

Bliv ringet op