Nybyggeri

Nybyggeri i Skærbæk og omegn

Står du og mangler en tømrer til dit nybyggeri? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Når man står overfor et nybyggeri, så er der rigtig mange ting at tage stilling til. Vi kan være din samarbejdspartner gennem hele projektet, fra start til slut.

Vi har været i branchen i mange år, hvor vi har været byggepartner på mange forskellige projekter, vi kan derfor være din troværdige byggepartner når du skal bygge nyt.

Vi kan både tilbyde at stå for dit nybyggeri, hvis du ønsker at bygge helt nyt. Men vi kan også være behjælpelige med en tilbygning hvis du ønsker dette. Der er mange ting der skal tages stilling til når man står med et nybyggeri, det er alt fra placering af byggeriet, materialevalg mm.

Der er mange fordele ved at vælge at bygge nyt, når du vælger et nybyggeri kan du helt selv være med til at bestemme hvordan du vil have det skal se ud, og på den måde få bygget dit drømmehus. Et nybyggeri er oftest også billigere end at købe et gammelt hus og renovere.

På den måde vil din bolig også blive mere miljøvenlig, når du bygger nyt. Der vil derfor heller ikke være lige så meget vedligeholdelse.

Hvad er prisen på et nybyggeri?

Det kan være rigtig svært for mange at beregne den præcise pris på et nybyggeri. Prisen på et nybyggeri afhænger nemlig af dit valg af materialer, og hvor stort huset skal være.

Men ligeså snart der er styr på placeringen i forhold til lokalplanen og materialevalg, så er det forholdsvist nemt at finde den konkrete pris på dit nybyggeri.

Vi prioritere rigtig meget at du er tilfreds med resultatet, og derfor sørger vi også for at der er styr på det hele i forhold til oprydning når projektet er slut.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri

Står du og skal bygge nyt? Så kan Rejsby være din samarbejdspartner. Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri.

Du kan ringe på 40 17 36 70 eller sende en mail til info@rejsby.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Rejsby

GDPR - Persondatapolitik

Rejsby

Virksomheden er grundlagt i 1990 af Hans Henrik Philipp, som fortsat er ejer og daglig leder.

Står du med en byggeopgave? Vi tager gerne en helt uforbindende snak og finder frem til, hvilke muligheder der foreligger og hvordan opgaven kan løses bedst.

Bliv ringet op