Renovering

Renovering i Skærbæk og omegn

Skal dit hus igennem en større renovering? Der kan være mange årsager til at ens hus skal igennem en større renovering, måske synes i ikke at i har plads nok, eller måske trænger jeres hus bare til en renovering, så det kan blive moderniseret.

Hos Rejsby har vi mange års erfaring med renovering af huse i Skærbæk og omegn, og vi kan med garanti også realisere dine boligdrømme.
Der findes mange typer af renovering det kan være en renovering af hele huset, en tilbygning, renovering af badeværelse, udskiftning og montering af vinduer mm.

Tømrer og snedker der udfører alle former for renovering

Uanset størrelsen på din opgave, og om det er udvendigt eller indvendigt, så kan vi være behjælpelige. Vi går op i kvalitetshåndværk, og at en aftale er en aftale. Vi agere gerne sparringspartner og kommer med inputs til, den løsning der passer dig bedst.

En renovering har mange fordele, dit indeklima bliver bedre og på samme tid er det med til at øge værdien i dit hus. Derfor bør en renovering altid ses som en god investering.
Vi tilbyder derfor hos Rejsby at stå for hele koordineringen af din renovering, samt rådgivning hele vejen igennem dit byggeprojekt.

Vi sætter derfor også altid kompetente og erfarne håndværkere på opgaverne, så du er sikret de bedste hænder til din renoveringsopgave.
Når du samarbejder med Rejsby kan du være sikker på gode løsninger, professionelt håndværk, at arbejdet er udført til tiden og i høj kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering

Skal du have renoveret dit hus? så er du mere end velkommen til at kontakte Rejsby, for et uforpligtende tilbud på renoveringen af dit hus.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på 40 17 36 70 eller sende en mail til info@rejsby.dk
Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen, og så ringer vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Rejsby

GDPR - Persondatapolitik

Rejsby

Virksomheden er grundlagt i 1990 af Hans Henrik Philipp, som fortsat er ejer og daglig leder.

Står du med en byggeopgave? Vi tager gerne en helt uforbindende snak og finder frem til, hvilke muligheder der foreligger og hvordan opgaven kan løses bedst.

Bliv ringet op