Om os

Mere end 25 års erfaring

Virksomheden er grundlagt i 1990 af Hans Henrik Philipp, som fortsat er ejer og daglig leder.

Virksomheden har gennem årene udviklet sig enormt og har i dag en bred kundemasse, som nyder godt af virksomhedens store faglige ekspertice.  Rejsby udfører i dag alle former for byggeopgaver og har et motto om, at ingen opgave er for stor eller for lille. Om det er en køkkenbordsplade der skal udskiftes, et nyt tag der skal lægges, en tilbygning der skal laves eller et helt nyt hus eller sommerhus der skal bygges er uden betydning. Vi kommer gerne og løser også din byggeopgave.

Også byggeopgaver inden for handel, håndværk og industri hører til vore fagområder og vi bygget alt lige fra landbrugshaller over industri- og udstillingshaller til enhver anden form for bygning. Endvidere arbejder vi med bevaringsværdige bygninger, hvor vor høje håndværksmæssige kvalitet værdsættes, fx i forbindelse med historiske bygninger.

Når du står med en byggeopgave, så kontakt os. Vi tager gerne en helt uforbindende snak og finder frem til, hvilke muligheder der foreligger og hvordan opgaven kan løses bedst.

Virksomheds filosofi

Vort erklærede mål er at levere kvalitet og solidt arbejde.

Hos os er et ord et ord. Vi er ikke til de store floskler, men kalder en spade for en spade. Dygtige og erfarne håndværkere, som ofte har været hos os gennem mange år, samt et moderne udstyret værksted er din garanti for godt og solidt håndværksarbejde til en pris, som er til at betale.

Vor viksomhed har over 25 års erfaring og er kendt for at være en solid og troværdig byggepartner, uanset byggeopgavens art.

Projektereksempler

Ny arkitektvilla
Renovering
Hyundai Løgumkloster

 

 

Kontakt os

Rejsby

GDPR - Persondatapolitik

Rejsby

Virksomheden er grundlagt i 1990 af Hans Henrik Philipp, som fortsat er ejer og daglig leder.

Står du med en byggeopgave? Vi tager gerne en helt uforbindende snak og finder frem til, hvilke muligheder der foreligger og hvordan opgaven kan løses bedst.

Bliv ringet op